Gezocht

Medewerker schoonmaak en opmaak (oproepbasis) 

Voor onze pilotbunker in Hoek van Holland zoeken we een medewerker schoonmaak en opmaak. Dit houdt in: het schoonmaken van de ruimtes, opmaken van de bedden en aanvullen van de voorraden. Ben jij hierin ervaren en draag je graag verantwoordelijkheid? Dan zou je een belangrijke rol kunnen vervullen bij het testen van ons concept.

Jij zorgt ervoor dat onze gasten alles tot hun beschikking hebben voor de optimale gastbeleving. Omdat er geen wasmachine of droger aanwezig is zal er thuis gewassen en gedroogd moeten worden.

We zoeken iemand per 30 april 2021, voor jaarrond werk en met een flexibele beschikbaarheid. Tot 16 augustus komen eerst onze proefslapers. Die slapen vaak maar een nacht, waardoor er vrijwel dagelijks schoonmaak / opmaak nodig is. Na 16 augustus verwachten we een beschikbaarheid van gemiddeld 3 dagen in de week.

Wat wij bieden:
– Een salaris van 20 euro per uur
– Een flexibele en geheel zelfstandige functie
– Een plek binnen een bijzonder concept

Wat wij vragen:
– Je woont in de omgeving van Hoek van Holland
– Je beschikt over een auto of bakfiets
– Je zet je graag in voor een optimale gastbeleving

Reageren met een motivatie kan op info@stelling33.nl
Bij vragen kun je bellen met Peter de Krom op 0641249432

De telefoonbunker 
De bunker bestaat uit twee verdiepingen. Het hoger gelegen deel bestaat uit een woonkamer, keuken, bedstede, hal, douche en toilet. Het lager gelegen deel is alleen begaanbaar via een vierkante ingang op vloerniveau. Hier bevindt zich de slaapkamer met een bed van 160 x 200 cm. De toegang is een uitdaging, dus enige lenigheid en gevoel voor avontuur is een pre.