Informatie

Beste gast,

Je hebt bij Cocondo geboekt via Natuurhuisje. Op deze pagina delen we informatie over je verblijf. Lees dit goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ook kun je op onze website meer lezen over het concept en ontstaan van de pilot.

In- en uitchecken.
Inchecken kan zelfstandig vanaf 14:00 met de sleutelkluis. Hiervoor ontvang je een week voor aankomst via Natuurhuisje de code. Uitchecken kan tot 11:00 door de bunker af te sluiten en de sleutel terug te plaatsen in de sleutelkluis. Vertrek je op een zondag? Dan mag je uitslapen en eventueel tot 17:00 uitchecken.

Bereikbaarheid.
De bunker is bereikbaar met de auto, fiets of te voet. Parkeren kan op dit parkeerterrein aan het einde van de schelpweg. Neem hier de trap naar Kleinzand, sla rechtsaf en loop ongeveer 100 meter. Hier vind je aan je rechterhand een schelpenpad naar de bunker. Parkeren bij de ingang is niet toegestaan. Dit in verband met het (behouden van) de goede verstandhouding met onze buren. Kom je met de metro? Hou rekening met een wandeltocht van 20 minuten. Fietsen kun je boven bij de bunker stallen.

Kinderen in de bedstee.
Kom je met kinderen die niet samen in de bedstee willen? In de bank ligt extra beddengoed voor de slaapbank klaar.

Het handboek.
Online hebben we een handboek geplaatst met daarin uitleg over alle voorzieningen, de spelregels en tips voor een onvergetelijk verblijf.

Heb je vragen?
Je kunt Peter bereiken op 0641249432, via natuurhuisje.nl of bookings@cocondo.nl.

We kijken uit naar je komst!

Cocondo